Hardloopcoaching

Met mijn hardloopcoaching help ik jou graag om lekkerder in je vel te zitten. Zelf ben ik veel met voeding en gezond eten bezig. Niets ingewikkelds. Ik eet vers bereid voedsel en doe dat zoveel mogelijk met biologische spullen. Daarnaast loop ik hard in de duinen en dat vind ik echt fantastisch.

Ik merk dat er tijdens het hardlopen in de natuur meer en meer ruimte komt in mijn hoofd. De ruis verdwijnt en het is eenvoudiger de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Vanuit die helderheid is het makkelijker om beslissingen te nemen of gewoon te ontspannen. Mijn idee├źn over voedsel en de ontspanning van het hardlopen wil ik graag met jou delen. Verder ben ik een goed luisteraar en fungeer dus indien gewenst graag als klankbord tijdens een sessie in de duinen.

Een hardloop of wandelsessie start bij duincentrum de zandwaaier in Overveen en duurt minimaal een uur. Ik start spontaan met deze sessies en wordt dus niet gehinderd door jarenlange ervaring. Mijn tarieven zijn daarom op junior niveau :-).

Voor 1 uur personal coaching vraag ik 30 euro, voor 1,5 uur vraag ik 40 en voor 2 uur 50 euro.

De personal loop coaching is natuurlijk heel goed te combineren met een massage.

masseur
Ad de Veld