Over mij

Ervaren masseur

Mijn naam is Ad de Veld. Ik heb zo’n 10 jaar ervaring als bedrijfsmasseur en ik heb bij verschillende grote en kleine bedrijven gemasseerd. Ook heb ik regelmatig grote massage klussen aangenomen waarbij ik voor beurzen en evenementen voor meerdere dagen, meerdere masseurs heb geregeld.

In 2002 ben ik bij HOLOS afgestudeerd als Holistisch masseur. Daarna heb ik mij gespecialiseerd als stoelmasseur bij TouchPro in Rotterdam. Een tijd lang werkte ik als stoelmasseur in Amsterdam. Dat was in de tijd dat bedrijfsmassages hip waren en ik op mijn speciale fiets door het centrum van Amsterdam reed van reclamebureau naar reclamebureau. Een prachtige tijd, die duurde tot de crisis van 2008/2009.

Ondertussen ben ik verhuisd naar Haarlem. Ik verzorg nu parttime bedrijfsmassages in Haarlem. Parttime omdat ik ook veel andere interesses heb ontwikkel naast het masseren. Ten eerste heb ik twee kinderen van 8 en 12. Daarnaast heb ik een webshop waarmee ik duurzaam en eerlijk gemaakte tassen verkoop (globalgoodies.nl) en ontwerp ik graag tuinen. Recent ben ik begonnen met het maken van documentaires.

Omdat de kinderen groter worden krijg ik meer tijd om te werken en ben ik ook weer op zoek naar meer massage klussen bij zowel bedrijven als particulieren. Ik heb een kleine praktijk aan huis waar ik stoelmassages en ontspanningsmassages verzorg. Voor afspraken kunt u mij bellen op 06-18755109.