Massages

Dit zijn onze massages

Stoelmassage

Een stoelmassage is een standaard drukpuntmassage van 15 minuten waarbij het hoofd, de rug, de armen en handen intensief worden behandeld. De stoelmassage is een intensieve en vooral effectieve massage. De massage is laagdrempelig omdat de massage door de kleding heen is. De massage duurt 20 minuten. Tijdens de massage wordt er stevig op de spieren gedrukt waardoor er afvalstoffen vanuit de spieren in het lijf komen. Het is daarom belangrijk om na een stoelmassages flink wat water te drinken. Zwangere vrouwen kunnen geen stoelmassage krijgen.

Een stoelmassage kost 20 euro wanneer u naar onze praktijk komt.

massage van de nek

Stoelmassage bij bedrijven

Ik heb veel ervaring met het verzorgen van bedrijfs- en evenement massages. Ik doe dit al meer dan 10 jaar voor zowel kleine als grote bedrijven. Meer info daarover kunt u hier lezen. Stoelmassages zijn ook leuk om uw bruiloft of bedrijfsfeest extra cachet te geven. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Ik kan hiervoor ook een aantal collega’s optrommelen. Dus ook grote klussen verzorgen wij graag.

Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage masseer ik het lichaam met olie. Een standaard ontspanningsmassage is een massage van het hoofd, de nek, de rug, de armen en handen en de benen en voeten. Vooral in de nek, bovenrug en schouders kan veel spanning zitten. Dat is dan ook het gebied dat over het algemeen extra aandacht krijgt. Ik heb een stevige massagestijl maar uiteraard is dit aan te passen naar jouw eigen wens. De ontspanningsmassage maakt de spieren los en stimuleert de bloedcirculatie. Een goede massage zorgt voor een diepe ontspanning en een wat prettig loom gevoel na de massage. Het is dan ook goed ook na de massage even rustig aan te doen en water te drinken. Water drinken is belangrijk om de afvalstoffen die tijdens de massage uit de spieren zijn losgekomen, af te voeren.

Een standaardmassage duurt een uur en kost 50 euro. Ik kom ook graag bij u langs en neem dan een mobiele massagetafel mee. De extra kosten zijn in overleg en afhankelijk van de afstand.