Massages voor bedrijven

Bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages worden door werknemers enorm gewaardeerd is mijn ervaring. Bedrijven die massages tijdens het werk faciliteren scoren punten bij het personeel. Behalve deze ‘softe’ reden, leveren massages ook een bijdrage aan een gezonde werkhouding op de werkvoer. Een stoelmasseur constateert vaak stijve spieren en gaat met de betreffende persoon in gesprek over zijn of haar werkhouding en ontspanningsmogelijkheden. Dit lijd tot bewustwording en dit kan toekomstig uitval voorkomen. Ik heb ondertussen 10 jaar ervaring als bedrijfsmasseur en ik zie dit oprecht als een belangrijke waarde van de stoelmassage.

Wat is een bedrijfsmassage? De bedrijfsmassage is meestal een stoelmassage. De stoelmassages is een massage op een speciale stoel waar de cliënt lekker in kan zitten. De stoelmassage is een drukpunt massage. De masseur drukt op de spieren van de cliënt zodat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en krijgt het lichaam een soort ‘opfrisbeurt’. De massage is door de kleding heen, dat maakt de massage laagdrempelig. Verder duurt de massage inclusief voor- en nagesprek 20 minuten. Een stoelmasseur kan dus 3 mensen per uur masseren. Voor beurzen en evenementen zijn er ook kortere versies van de stoelmassage mogelijk.

massage tijdens beurzen

Event massages

Stoelmassages tijdens beurzen en evenementen levert extra, positieve aandacht op voor uw stand. Bovendien kan het zijn dat uw relatie zo ontspannen uit de stoel komt dat de deal daarna makkelijker wordt gesloten :-). Ik ben onderdeel van een netwerk van stoelmasseurs. Voor grotere evenementen kom ik dus graag met een aantal collega’s.

Neem contact met ons op voor meer informatie.