Bedrijfsmassage, ontspanningsmassage en hardloop coaching in Haarlem

Massage en hardloop coaching in Haarlem

Mijn naam is Ad de Veld (meer over mij hier) en ik ben en ervaren masseur. Je kunt bij mij terecht voor een massage als particulier maar ook heb ik veel ervaring als bedrijfsmasseur. Ik heb gewerkt bij zowel kleine als grote bedrijven en ik heb veel ervaring met het masseren tijdens evenementen. Ook verzorg ik sinds kort met veel liefde hardloop coaching in de Haarlemse duinen.

Hieronder volgt wat ik heb te bieden.

Stoelmassage

De stoelmassage is een standaard drukpuntmassage van 15 minuten waarbij het hoofd, de rug, de armen en handen intensief worden behandeld. De stoelmassage is een intensieve en vooral effectieve massage. De massage is laagdrempelig omdat hij door de kleding heen wordt gegeven. Tijdens de massage wordt er stevig op de spieren gedrukt waardoor er afvalstoffen vanuit de spieren in het lijf komen. Het is daarom ook bij stoelmassages heel belangrijk om flink wat water te drinken na de massage. Zwangere vrouwen kunnen deze behandeling niet krijgen.

Massage

Bij de ontspanningsmassage wordt het hele lichaam gemasseerd met olie. Een standaard ontspanningsmassage is een massage van het hoofd, de nek, de rug, de armen en handen en de benen en voeten. Vooral in de nek, bovenrug en schouders kan veel spanning zitten. Dat is dan ook het gebied dat wat extra aandacht krijgt.

Voor meer info en tarieven kunt u hier klikken.

Hardloopcoaching

Ik ben een gepassioneerd hardloper in de duinen. Het werkt voor mij ontspannend en ik wordt er blij van. Graag deel ik mijn passie voor hardlopen en gezond eten met jou. Daarnaast kan ik goed luisteren en fungeer daarmee graag als klankbord. Voor meer informatie kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *